Vad för tjänst är du på jakt efter?

Vårt mål är simpelt, att hjälpa våra kunder till en bättre vardag. Att anlita oss som din städfirma är enkelt – du behöver bara kontakta oss. Några av de städtjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

services_icon1

Hemstädning

Med hemstädning på regelbunden basis säkerställer du att ditt hem alltid är rent och fräscht. Tillsammans hittar vi ett upplägg för hemstädning som passar dina tider och behov.

services_icon1

Flyttstädning

Att flytta är något som kan vara både stressigt samt tids- och energikrävande. Att slippa att behöva göra en flyttstädning kan därför vara guld värt. Låt därför oss sköta din flyttstädning åt dig så att du kan fokusera på annat.

services_icon1.png

Storstädning

Då och då är det nödvändigt med en storstädning. En sådan innebär att vi gör rent i ditt hem, från golv till tak. Vi gör allt från att grundligt städa badrummet till att putsa dina fönster. Kvalitetsgaranti ingår alltid.

services_icon1

Företagsstädning

Vill du ha renare kontorsmiljöer så att dina anställda och kunder kan trivas bättre? Eller vill du se till att butikslokalen är ren och välkomnande? Då kan vi hjälpa dig med företagsstädning! Precis som alltid ser vi till att leverera resultat av högsta standard vilket sedermera blir en grundförutsättning för att din verksamhet kan fortsätta utvecklas.