Städfirma ordning Täby

Städfirma med fokus på kvalitet

Finns det någon bättre känsla än att komma hem till ett välstädat hem? Inte om du frågar oss! Att hinna ta hand om städningen är dock inte lika enkelt som att njuta av den. När vi pratar med våra kunder nämner de ofta att de inte blir nöjda när de städar själva eftersom de helt enkelt inte har tiden eller kunskapen som krävs. Detta är inget bekymmer du kommer ha när du anlitar oss. Med våra effektiva metoder blir resultatet alltid av högsta klass så att du får ett hem att vara stolt över!

Att anlita städhjälp är enkelt med oss, och vi anpassar oss helt efter dina unika behov så att din vardag blir lättare. Alla våra kunder har olika önskemål vilket vi har full förståelse för. Vi är en professionell städfirma som har varit aktiva inom branschen under många år. Vårt fokus är att erbjuda våra kunder kvalitet, men alltid till ett bra pris. Om du vill ha en kostnadsfri offert är du varmt välkommen att kontakta oss för att få veta mer. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig!

Anlita städhjälp för bättre mående och hälsa

Det är ingen hemlighet att vi mår bättre när det är rent omkring oss. Inte enbart är det bättre för vår fysiska hälsa, men det är också bättre för vårt psykiska välmående. Vi mår bättre och är mer produktiva i en ren och välordnad miljö.

När du blir abonnemangskund hos vår städfirma och får regelbunden städning slipper du även andas in damm och smuts som bland annat kan framkalla allergier och göra dig tröttare. Med våra miljövänliga produkter och noggranna metoder kommer du snabbt märka av hur mycket fräschare det känns i ditt hem. Flera av våra kunder blir förvånade över hur stor skillnad det gör för livskvaliteten och hälsan att få det rengjort några gånger i månaden.

Utöver de positiva hälsoeffekterna blir det även trivsammare för dig och din familj, samt mer inbjudande för era gäster. Ett rent hem är helt enkelt ett hem att må bra i och känna sig stolt över!

Städfirma rent Täby

Vi sköter det administrativa kring RUT

RUT-avdraget är en skattereduktion vars poäng är att minska skattefusket i städbranschen. Sedan avdraget infördes har det blivit betydligt vanligare att folk betalar skatt för sina städtjänster vilket vi givetvis tycker är bra då det blir tryggare för alla inblandade. Med skattereduktionen kan du göra avdrag på hela 50% av arbetskostnaderna när du anlitar vår städfirma. Avdraget gäller alltså inte på exempelvis transportkostnader eller materialkostnader.

När du vänder dig till vår städfirma sköter vi hela den administrativa biten kring RUT-avdraget. Du behöver helt enkelt inte tänka på det eftersom vi skickar all nödvändig information till Skatteverket och tydligt beskriver vad som dragits av på din faktura. Med oss är alla delar av din hemstädning enkel!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify