Städfirma för dig i Täby

Domestico AB

Välkommen till oss på Domestico AB! Vi är ett väletablerat företag som har arbetat inom branschen under många år. Vi anser att det både är roligt och viktigt att göra rent. För oss finns det få saker som går upp emot känslan av att se hur fantastiska slutresultat kan förändra vardagen för allt från barnfamiljer till företag.

Alla våra anställda är utbildade och har erfarenhet inom städbranschen. Dessutom är de vänliga, lyhörda, professionella och arbetar alltid för att leverera ett högkvalitativt resultat åt dig. Med oss kan du räkna med en enkel process där vi tillhandahåller förmånliga priser. Ring oss gärna för en kostnadsfri offert så berättar vi mer om oss och hur vi på Domestico AB kan hjälpa dig med din städning!

Med oss blir processen trygg

För att få ett renare hem ska du inte behöva oroa dig för din trygghet. Tvärtom är det viktigt att du känner dig säker i hela processen. Vi är väl medvetna om att du som kund släpper in oss i ditt hem och detta är ett förtroende vi alltid ser till att förvalta. När du vänder dig till oss kan du räkna med en säker process. Vi har tagit fram säkra system för hantering av nycklar och larmbrickor så att du aldrig behöver oroa dig för att de skulle försvinna.

Utöver vårt säkerhetsfokus kring nycklar är det givetvis viktigt att du kan lita på vår personal. Samtliga lokalvårdare i vårt team har gått igenom en utbildning hos oss på Domestico AB kring våra säkerhetsrutiner. Dessutom har vi givetvis säkerhetskontrollerat alla anställda inför anställning så att de exempelvis inte förekommer i belastningsregistret. Med oss kan du helt enkelt alltid känna dig trygg!

Städfirma hemtrevligt Täby

Vår adress

Vi på Domestico AB har vårt kontor i centrala Stockholm, närmare bestämt på Norr Mälarstrand 100. Detta betyder dock inte att vi begränsar oss till innerstan. Vi erbjuder våra tjänster runt hela Stockholm och Täby är ett av de områden där vi har flest kunder. Vill du ha regelbunden hemstädning i Stockholm behöver du alltså inte tveka på att kontakta oss så hittar vi en passande lösning!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify