Detta är ESSPLUS AB

Vi på ESSPLUS AB är ett väletablerat företag som har arbetat inom branschen under många år. Att städa är vår passion, och alla våra anställda är utbildade och har erfarenhet inom städbranschen. Vårt mål är att göra vardagen bättre för våra kunder, oavsett om du är en privatperson eller ett företag. Ring oss gärna för en kostnadsfri offert så berättar vi mer om oss och hur vi kan hjälpa dig med din städning.

Miljömedveten firma

Vi ser det inte enbart som vårt ansvar att ta hand om våra kunder, utan det är även vårt ansvar att ta hand om miljön här på ESSPLUS AB. Alla produkter vi använder är därför miljövänliga, och även allergivänliga. Det finns inga farliga kemikalier, utan vi använder enbart säkra produkter när vi städar hos dig.

Anställda som gör skillnad

Vi på ESSPLUS AB tror att vår framgång beror på våra anställda som älskar att städa och att ta hand om våra kunder. Vi förstår att vårt företag inte skulle vara framgångsrikt om vi inte satte våra kunder först och värnade om våra anställda. Dessa är vänliga, lyhörda, professionella och arbetar alltid för att leverera ett högkvalitativt resultat åt dig. Du kan även be om att alltid få samma städare om du har återkommande städning i hemmet.