Om oss på Essplus AB

Vi på Essplus AB är ett väletablerat företag som har arbetat inom branschen under många år. Att städa är vår passion, och alla våra anställda är utbildade och har erfarenhet inom städbranschen. Vårt mål är att göra vardagen bättre för våra kunder, oavsett om du är en privatperson eller ett företag som behöver hjälp av en städfirma. Ring oss gärna för en kostnadsfri offert så berättar vi mer om oss och hur vi kan hjälpa dig med din städning. 

Miljömedveten firma

Vi ser det inte enbart som vårt ansvar att ta hand om våra kunder, men det är även vårt ansvar att ta hand om vår miljö här på Essplus AB. Vi gör detta genom att inte köra i onödan och att våra anställda arbetar inom korta avstånd mellan kunder. Alla produkter vi använder är dessutom miljövänliga, och även allergivänliga. Det finns inga farliga kemikalier, utan vi använder enbart säkra produkter när vi städar åt dig. Fråga oss så berättar vi mer. 

Anställda som gör skillnad

Vi på Essplus AB tror att vår framgång beror på våra professionella anställda som älskar att städa och att ta hand om våra kunder. Vi förstår att vårt företag inte skulle vara framgångsrikt om vi inte satte våra kunder först och värnade om våra städare. Våra anställda är vänliga, lyhörda, professionella och arbetar alltid för att leverera ett resultat av en hög kvalitet till dig. Du kan även be om att alltid få samma person hem till dig om du har återkommande städning.