Hur kan vi hjälpa dig?

Vårt mål är simpelt, nämligen att hjälpa våra kunder till en bättre vardag. Att anlita oss som din städfirma är enkelt – du behöver bara kontakta oss. Vi erbjuder dig en gratis provstädning där du själv kan se varför du borde välja oss. Några av de städtjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Hemstädning

Behöver du hjälpa med att hålla ditt hem rent? Då är just detta en av de saker som vi kan hjälpa dig med. Efter att vi är klara hemma hos dig kommer du få ett hem som är skinande rent!

img

Kontorsstädning

Vi erbjuder även kontorsstädning. För dig som föredrar det kan vi göra detta på en återkommande basis. Vi kan då komma och städa några gånger i veckan eller några gånger per månad. Det är helt enkelt upp till dig vad du föredrar.

img

Flyttstädning

Att flytta är något som kan vara både stressigt samt tids- och energikrävande. Att slippa att dessutom behöva göra en flyttstädning kan därför vara guld värt. Låt därför oss sköta din flyttstädning åt dig.

img

Fönsterputsning

Är det bara dina fönster som behöver rengöras? Inga problem, även fönsterputsning är nämligen något vi kan hjälpa dig med.